One & Only / -PORTONOVI
23/02/2024 u 15:14 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

POŽELITE DOBRODOŠLICU SUNCU U ONE&ONLY PORTONOVI

Pridružite se slavlju na obali mora za pamćenje i poželite dobrodošlicu proljeću na Mimoza festivalu u Herceg Novom

Najavljujući vedrije dane, donoseći vedrinu i podižući raspoloženje, živopisna žuta nijansa i jedinstvena mirisna nota cvijeta mimoze preplavljuje Hercegnovsku rivijeru. Svečanosti, karnevali i maskenbali trajaće širom regiona, zato se priključite slavlju od sredine februara do početka marta.

One&Only Portonovi nastavlja tradiciju, pridružujući se svečanostima uz ekskluzivna iskustva:

Inspirisano mimozom

Od nedjelje, 18. februara, proživite cvjetnu bajku u lobiju hotela, jer dekor, vođen od strane One&Only Portonovi floristkinje, donosi unikatne cvjetne haljine inspirisane cvijetom mimoze, kreirane od strane učenika škola iz Herceg Novog.

Riblja večera u restoranu La Veranda

U petak, 23. februara, u restoranu La Veranda, uživajte u nezaboravnom gastronomskom iskustvu uz raznovrsni meni koji obuhvata svježu morsku hranu, uz muzičku pratnju Klape, što čitavoj večeri daje posebnu dalmatinsku notu.

Petak, 23. februar | 18h – 23h

La Veranda

Odrasli 75,00 EUR

Djeca od 4 do 12 godina - 37.50 EUR | Djeca do 4 godine na račun kuće

Klape od 20:00 do 22:30

Cijene su podložne naknadi za uslugu u visini od 10%

Caminetti Cake & Bubbles

Uživajte u spoju ukusa i mirisa u prelijepom ambijentu sa pogledom na Jadran koji pruža Caminetti Lounge. Prepustite se slatkoj poslastici i čaši pjenušavog vina i opustite se u ležernoj atmosferi.

Do nedjelje, 3. marta | 16h - 23h svakog dana

Caminetti | 8 EUR za čašu pjenušavog vina i tortu

Cijene su podložne naknadi za uslugu u visini od 10%

Uživajte u svečanostima Dana mimoze i poželite dobrodošlicu suncu uz miris mora i mimoze - savršeni balans za uživanje u svečanostima i opuštanje u luksuzu One&Only Portonovi. Pridružite nam se da zajedno proslavimo Dane mimoze!

image

One & Only

-RUPERT PEACE
image

One & Only

-PORTONOVI

Za upite kontaktirajte +382 31 691 000 ili e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

O brendu One&Only

Vrhunac ultra-luksuznog dizajna, autentičnog isksutva i iskrenog gostoprimstva, One&Only predstavlja izuzetnu kolekciju jedinstvenih rizorta i privatnih vila smještenih na najinspirativnijim destinacijama širom svijeta. Kreirani u harmoniji sa prirodom i utemeljeni u lokalnoj kulturi, svaki od izuzetnih, neponovljivih rizorta ima svoju posebnu priču i harizmu. Ova ekskluzivna kolekcija uključuje destinacije širom svijeta, od Grčke i Meksika, do Mauricijusa i Ruande, uz Big Sky Montana i prvi urbani One&Only rizort u Dubaiju, koji će biti otvoreni uskoro. One&Only privatne vile su trenutno dostupne za kupovinu u Meksiku, Crnoj Gori, Montani (SAD), Grčkoj i Dubaiju (UAE). Za više informacija o brendu One&Only posjetite oneandonlyresorts.com.

image

One & Only

-PORTONOVI
image

One & Only

-PORTONOVI

Kerzner International Holdings Limited, preko svojih podružnica, predstavlja vodećeg međunarodnog investitora i rukovodioca rizorta, ultra-luksuznih hotela i rezidencija, kao i inovatnivnih iskustava u domenu zabave i igara. Vodeći Kerzner brend Atlantis uključuje Atlantis, The Palm, Dubai, rizort na vodi koji broji 1,500 soba na arhipelagu Palma, sa pogledom na Arapsko more i kontinentalni Dubai, kao i Atlantis, Sanja Hainan u Kini, i Atlantis, The Royal Resort & Residences u Dubaiju. Pod brendom One&Only, Kerzner vodi neke od najprestižnijih ultra-luksuznih rizorta na svijetu, smještenih u Grčkoj, Crnoj Gori, Meksiku, Mauricijusu, Maldivima, Južnoj Africi, Dubaiju, Ruandi, Maleziji i Australiji. Dolazeći imerzivni bend životnog stila SIRO u fokusu ima holističko iskustvo zdravlja i wellnessa. Najnovije Kerzner ugostiteljsko iskustvo Rare Finds lansirano je u februaru 2023. godine i ponovo otvoreno u Bab Al Shams u Dubaiju. Za više informacija o našem brendu, molimo vas da posjetite: atlantis.com, oneandonlyresorts.com, sirohotels.com, www.rarefindsresorts.com.

Za više informacija o Kerzner International, molimo vas da posjetite kerzner.com.

image

Portonovi Montenegro

-RUPERT PEACE
image

Herceg Novi

-PORTONOVI
image

One & Only

-RUPERT PEACE

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 15:58