Др Жанка Церовић / - ИЈЗ
22/12/2021 u 12:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсjедница Љекарске коморе: Будите примјер, вакцинишите се

Свако ко вам каже да не треба да се вакцинишете вас уводи у теориjу завjере, управо таj вам извjесно трасира пут ка смрти, каже др Церовић

Институт за јавно здравље покренуо је четрнаестодневну кампању током које 14 признатих љекара позивају на вакцинацију у циљу масовне имунизације грађана Црне Горе. Кампања је покренута због нетачно пласираних информација под називом: "Прича се... да љекари своjим породицама не препоручуjу вакцинациjу".

Предсjедница Љекарске коморе др Жанка Церовић истиче да грађанима управо говори на исти начин као што је говорила и члановима своjе породице.

- Свако ко вам каже да не треба да се вакцинишете вас уводи у теориjу завjере, управо таj вам извjесно трасира пут ка смрти. Према подацима ИJЗЦГ, сви коjи су у Црноj Гори преминули од 1. маjа до данас, а млађи су од 40 година су били невакцинисани. Молим вас, вакцинишите се, сачуваjте живот, будите примjер вашим приjатељима и породици, помозите им да се ослободе теориjа завjере и тим ћете помоћи и њима и вашим љекарима.

Не тражите лиjек на интернету. Вjеруjте медицини. Вакцинишите се jер сам то и jа учинила. Ваша, др Жанка Церовић - истакла је предсједница Љекарске коморе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 21:50