/ фото: ХРВОЈЕ ДОМИНИК
08/04/2022 u 13:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједник Бокешког Форума гост скупштине Загреба

Захваљујући се на пријему, предсједник Бокешког Форума упознао је Сумпор са актуелном политичком ситуацијом у Тивту

Предсједник Бокешког Форума Андрија Петковић боравио је у посјети Скупштини града Загреба. Тамо се сусрео са Маријаном Сумпор, заступницом независне листе "Загреб", која је дио владајуће зелено - лијеве коалиције.

Такође  Маријана Сумпор предсједница је Одбора за економију.

- Апсолутно сматрам неопходним сарадњу на свим нивоима. Јако смо заинтересовани да вам пренесемо наша искуства посебно из области заштите околине, али и из свих оних области које оцијените као битним на вашем путу приступања ЕУ. Вјерујте да је наша подршка искрена.

Захваљујући се на пријему, предсједник Бокешког Форума др Андрија Петковић, упознао је др Сумпор са актуелном политичком ситуацијом у Тивту и нагласио да се радује будућој сарадњи.

- Прокекти које би ЕУ подржала за нас су од великог значаја. Оно што нас нарочито интересује су ваша искуства у погледу третмана отпада, али и начини на који сте и са законодавне и са практичне стране рјешили питања која су нама у овом тренутку спорна, а тичу се инфраструктуралних проблема. Радујемо се Вашем доласку у Тиват - рекао је Петковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:13