Бајрактари са представницима полиције / - Општина Улцињ
17/06/2022 u 22:14 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједник Општине Улцињ разговарао са представницима МУП-а и полиције: Одлучни да спријече просјачење

- Свjесни смо да се суочавамо са поjавом коjа jе присутна годинама: Рачунамо на посвећеност свих институциjа као и невладиног сектора коjи ће допринjети раду на превенциjи ове поjаве, а наредних дана су наjављени и други састанци и теренске акциjе, саопштио jе Баjрактари

Предсjедник Општине Улцињ Омер Баjрактари разговарао је данас  са представником МУП-а Николом Терзићем,  и командиром Саобраћаjне полициjе ОБ Улцињ Аленом Дервишевићем  о  поjави просjачења, коjи представља велики проблем, посебно током туристичке сезоне.

Баjрактари jе исказао одлучност Општине у сприjечавању ове поjаве у сарадњи са надлежним државним органима, и најавио  ће се предузети све потребне мjере у циљу заустављања просjачењjа.

- Свjесни смо да се суочавамо са поjавом коjа jе присутна годинама: Рачунамо на посвећеност свих институциjа као и невладиног сектора коjи ће допринjети раду на превенциjи ове поjаве, а наредних дана су наjављени и други састанци и теренске акциjе, саопштио jе  Баjрактари.

Предсjедник Општине такође jе  позвао  грађане и привреднике да се придржаваjу чистоће и комуналног реда,  те да заjеднички даjу допринос да ова туристичка сезона буде успjешниjа.

- Почело jе уклањанjе депониjа по граду на  неким критичним тачкама. Чистоћа града нема алтернативу. У наредним данима ћемо почети и са уклањањем дивљих депониjа у залеђу Велике  плаже, поручио jе Баjрактари.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:10