foto: OSI / - FOTO: OSI
22/12/2021 u 16:57 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Представници ИПО посјетили организацију слијепих за Бар и Улцињ

Предсједник Организације слијепих за Бар и Улцињ Веселин Јокетић захвалио се на донацији и госте упознао са радом удружења

Предсједник Интернационалне полицијске организације (ИПО) мр Иван Пекић, координатор за образовање и едукацију професор Неђељко Ђуровић и замјеник координатора за безбједност ИПА организације Борис Јанковић посјетили су Организацију слијепих за Бар и Улцињ и том приликом поклонили новогодишње пакетиће за дјецу из Организације слијепих.

Предсједник Организације слијепих за Бар и Улцињ Веселин Јокетић захвалио се на донацији и госте упознао са радом удружења.

-Организација слијепих је невладина и непрофитна организација особа са инвалидитетом (ОСИ), која окупља слијепе и теже слабовиде особе.Дјелује на подручју општина Бара и Улциња, а сједиште је у Бару. Реализујемо активности у најразличитијим областима дјеловања, а све у намјери да квалитет живота особа са сметњама вида, наших чланова и чланица, буде што бољи, без обзира на њихове животне околности, или лична својства, особине, интересовања, опредјељења, или животни стандард - навео је Јокетић.

Пекић је представио ИПО, указујући да је то невладина организација чији је општи циљ развој свијести грађана о безбједности у друштву кроз разне едукативне радионице, активности и дјеловања у складу са законом Црне Горе на читавом подручју Црне Горе.

-Током сусрета договорени су планови за наредну сарадњу и постигнут је начелни став о потписивању споразума о међусобној сарадњи - саопштено је из Организације слијепих за Бар и Улцињ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 05:49