Принц, ревакцинација
16/07/2021 u 14:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Принц Никола Петровић ревакцинисан у Подгорици: Грађани да испрате примјер петровићке Црне Горе

Министарка здравља Јелена Боровинић Бојовић поново је позвала грађане да се вакцинишу

Вакцинација ствара осјећај сигурности и за себе и за друге, казао је Принц Никола Петровић, након што је данас у Подгорици ревакцинисан другом дозом вакцине против КОВИД-19. 

image

Фото: Министарство здравља

- За мене је вакцинација врло важна и због себе и својих и зато што ћу још дуго година бити са вама.  Врло је важно и због других, да не представљам опасност у друштву, а посебно је важна колективна дисциплина. Постоје људи у Француској, а сигуран сам и у Црној Гори, који кажу да у вакцину нисмо сигурни и да не знамо пуно о вакцинама. Ја ипак мислим да је колективна дисциплина врло важна и водим се девизом из „Три мускетара“, романа Александра Думе, који је написао: „Сви за једног и један за све“, казао је принц Никола Петровић, који је прву дозу вакцине против ЦОВИД-19 примио у Француској.

image

Принц, ревакцинација

Министарка здравља Јелена Боровинић Бојовић поново је позвала грађане да се вакцинишу.

- Желим да још једном искористим прилику да позовем све грађане и грађанке Црне Горе да се вакцинишу, да дају свој лични допринос заштити сопственог здравља и заштити својих најближих. Здравља читаве нације. Позивам их да испрате примјер Петровићке Црне Горе, земље чојства и јунаштва, у којој су солидарност и јединство били, јесу и биће заувијек основни мотив и циљ нашег бића, поручила је министарка Боровинић Бојовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. septembar 2021 08:30