kisa, padavine, nevrijeme, vrijeme, meteo / - LAZAR RUZIC
24/02/2023 u 15:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pripremite kišobrane: Za vikend kiša i pad temperature

Kako su naveli iz Zavoda za seizmologiju i hidrometeorologiju, u subotu će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa slabom do umjerenom kišom

​Nakon skoro proljećnog i suinčanog vremena, za vikend je najavljena kiša i najviša dnevna temperatura do 17 stepeni. 

Kako su naveli iz Zavoda za seizmologiju i hidrometeorologiju, u subotu će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa slabom do umjerenom kišom. Vjetar povremeno umjeren do jak južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha od dva do 11, najviša dnevna od sedam do 17 stepeni. U Podgorici će, u subotu biti pretežno oblačno sa slabom do umjerenom  kišom. Vjetar povremeno umjeren do pojačan jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 10, najviša dnevna do 14 stepeni.

U nedelju je najavljeno pretežno oblačno i kišovito vrijeme

-  Povremeno pljuskovi i grmljavina i mjestimično umjerene do obilne količine padavina. Prijepodne ili sredinom dana u planinama na sjeveru kiša će preći u susnježicu i snijeg. Vjetar umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak, južnih smjerova, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 14, najviša dnevna od pet do 16 stepeni, navode iz HMZCG.

U Podgorici su u nedjelju najavljeni kiša, pljuskovi i grmljavina, naročito u drugom dijelu dana. Vjetar umjeren do jak južni. Jutarnja temperatura vazduha oko 12, najviša dnevna do 13 stepeni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:14