/ -Фото: Архива
04/05/2022 u 09:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Продужено радно вријеме филијала МУП-а у приморским градовима

Услуге грађанима, туристима и привредницима пружати од осам до 16 сати, каже се у саопштењу

Министарство унутрашњих послова (МУП) од данас до 1. августа продужило је радно вријеме у подручним јединицама и филијалама за управне послове, држављанство и странце у приморским општинама.

То је одлучено, како се наводи, ради ефикаснијих и квалитетнијих услуга грађанима уочи туристичке сезоне, најављених избора за одборнике, као и усљед повећаног броја захтјева.

- Од 4. маја до 1. августа подручне јединице и филијале у општинама: Херцег Нови, Kотор, Тиват, Бар, Будва и Улцињ, радиће од седам до 17 сати, док ће се услуге грађанима, туристима и привредницима пружати од осам до 16 сати- каже се у саопштењу.

Kако се наводи, увођењем дужег рада са грађанима у току трајања туристичке сезоне и континуираним унапређењем квалитета услуга, МУП је орјентисан на достизање и досљедну примјену стандарда Европске уније у области јавне управе у чијем су фокусу грађани и њихове потребе.

- Продужено радно вријеме, у жељи да се изађе у сусрет потребама грађана, истовремено ће допринијети и гарантовању једнаких права на приступ услугама, смањењу гужви и дужине чекања на услугу, посебно водећи рачуна о осјетљивим групама - каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 18:30