Prof. dr Aleksandra Aranđelović / - MOJ LAB
20/05/2023 u 09:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prof. dr Aleksandra Aranđelović u poliklinici Moj Lab u Budvi

Prof. dr Aleksandra Aranđelović, kardiolog u Moj Lab poliklinici u Budvi 24. i 25. maja

Prof. dr Aranđelović je kardiolog na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje i redovni profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Ljekar je sa više od 30 god. iskustva, specijalizacijom iz interne medicine i kardiologije, posebno velikim iskustvom u kliničkoj kardiologiji, kao i koronarnoj jedinici, Echo laboratoriji i angiosali. Kao redovni profesor i bivši direktor najveće Univerzitetske bolnice u Srbiji, ima bogato iskustvo u organizaciji bolničkog rada i predavanja.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu gdje je obavila i specijalizaciju iz Interne medicine, a nakon toga magistarske studije iz kardiologije. Usavršavala se iz intraoperativne ehokardiografije u Thorax Centru, Roterdam. Doktorirala je i subspecijalizirala iz kardiologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Radi kao interventni kardiolog na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, savjetnik je direktora Bolnice. Bila je organizator i šef odsjeka interventne kardiologije KBC dr Dragiša Misović (nastavna baza Medicinskog fakulteta u Beogradu), kao i odjeljenja interventne kardiologije KBC Zvezdara (nastavna baza Medicinskog fakulteta u Beogradu). Bila je direktor KBC Zvezdara i dugogodišnji Interventni i klinički kardiolog Kliničkog Centra Srbije.

Bila je profesor uključen u osnivanje Angiosale u Opštoj bolnici u Valjevu, Angiosale Kliničkog Centra Banja Luka, laboratorije neinvazivne kardiologije u Domu Zdravlja u Lazarevcu.

Njena univerzitetska karijera je počela 1996. god, kada je postala asistent, nakon toga i docent na predmetu Interna medicina-Kardiologija, na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Danas je redovni profesor na pomenutom predmetu na istom fakultetu.

Cilj njenog daljeg rada je da svoje znanje, iskustvo i profesionalnu radoznalost primjeni u novom, drugačijem ambijentu koji predstavlja profesionalni izazov u ustanovi sa visokim standardima, jer smatra da je zdravstvena ustanova koja napreduje uvijek plodno polje za realizaciju novih programa.

Pregled kod doktorice Aranđelović možete zakazati pozivom na 19989.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:39