/ Јелена Боровинић Бојовић
15/04/2022 u 13:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пројекат "За љепше здравствене установе" улази у финалну фазу

Министарка је казала и како је оваква заједничка иницијатива показни примјер како одговорни субјекти и партнери дјелују у корист јавног интереса

Пројекат за ''За љепше здравствене установе''  улази у завршну фазу. Министарка здравља Јелена Боровинић Бојовић, захвалила је учесницима пројекта.

- До сада су у оквиру овог пројекта завршени радови у три од пет планираних здравствених установа и то: Специјалној болници Брезовик, Дому здравља у Херцег Новом, као и у Плаву и Гусињу, као подстаници дома здравља Плав. Радови у овим установама поразумијевали су адаптацију и реновирање мокрих чворова, као и неопходне молерске и друге радове  у складу са оним што је било најургентније, а што је деценијама уназад било занемарено и запуштено. План је да се најкасније у јуну заврше радови и у дому здравља на Жабљаку и Боану- казала је министарка здравља.

Министарка је казала и како је оваква заједничка иницијатива показни примјер како одговорни субјекти и партнери дјелују у корист јавног интереса, здравља грађана и услова у којима се одвија здравствена заштита те изразила увјерење да ће се  и у будућности реализовати слични пројекти  који , како је нагласила, за циљ имају хуману мисију у оквиру друштва и заједнице у којој живимо.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:22