Rade Ljumović / - MIRKO_KUZMAN
05/10/2023 u 09:19 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rade Ljumović imenovan da vodi kancelariju Henley & Partners u Atini

U Crnoj Gori, Henley & Partners je jedan od tri, zvanično, od strane države, licencirana agenta za posredovanje za sticanje državljanstva putem ulaganja

Nakon pet godina uspješnog vođenja kancelarije kompanije  Henley & Partners u Podgorici, pored aktuelne pozicije direktora u Crnoj Gori, Rade Ljumović je, od strane ove vodeće kompanije u oblasti investicionih migracija, dodatno imenovan i na poziciju direktora novootvorene kancelarije u Atini, prenosi Mediabiro.

Ova kancelarija će u okviru globalnog širenja kompanije, realizovati aktuelni Greece Golden Visa Program.

Tokom uspješnog poslovanja u Crnoj Gori Henley & Partners je u svojstvu licenciranog agenta za posredovanje u okviru crnogorskog programa sticanja državljanstva putem ulaganja, uspješno predao preko 500 aplikacija. Među aplikantima koji su već ili će, uskoro, kroz ovaj program, postati crnogorski državljani, nalaze se ozbiljna imena iz svijeta ICT industrije, poput visokog menadžmenta kompanija Google, McKinsey, Cisco i dr. Ukupan potencijalni doprinos crnogorskoj ekonomiji od 1112 predatih aplikacija u toku aktivnog trajanja programa iznosi oko pola milijarde eura. Kompanija  Henley & Partners je uvjerena da će njegovo dosadašnje profesionalno iskustvo biti veoma značajno i doprinijeti realizaciji i uspjehu programa u Grčkoj.

Kompanija  Henley & Partners svjetski je lider u oblasti programa za sticanje prebivališta i državljanstva putem ulaganja. Kompanija, u kojoj rade kvalifikovani profesionalci, integrisana je do visokog nivoa i funkcioniše u 40 kancelarija širom svijeta. Svake godine, hiljade uspješnih pojedinaca, njihove porodice i savjetnici oslanjaju se na stručnost i iskustvo kompanije u ovoj oblasti. Sam koncept plana za sticanje prebivališta i državljanstva kreirala je kompanija Henley & Partners prije tridesetak godina. Kako se globalizacija širi, prebivalište i državljanstvo postali su tema od velikog interesa među sve većim brojem međunarodno mobilnih preduzetnika i investitora. Henley & Partners je bio i jeste aktivni učesnik niza programa u svijetu koji su, između ostalog, privukli više od 12 milijardi eura stranih direktnih ulaganja. U velikom broju država kompanija je uključena u savjetovanje, osmišljavanje, postavljanje i sprovođenje najuspješnijih programa za sticanje prebivališta i državljanstva na svijetu.

U Crnoj Gori, Henley & Partners je jedan od tri, zvanično, od strane države, licencirana agenta za posredovanje za sticanje državljanstva putem ulaganja. U Crnoj Gori, kompanija je aktivna članica Savjeta stranih investitora (MFIC) i AmCham Montenegro.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:25