Лого Радничка партија / - фото: Радничка партија
26/04/2022 u 13:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија осудила каменовање аутобуса: Надлежни да пронађу одговорне

Како су истакли, иако смо подијељени по многим питањима, морамо да научимо да поштујемо једни друге, и не подстичемо на тензије и мржњу

Најоштрије осуђујемо јучерашњи догађај на Цетињу, гдје је каменован аутобус са дјецом и позивамо надлежне органе да процесуирају лица која су одговорна за овај чин, поручују из Радничке партије.

 - Још један у низу непримјерених догађаја, гдје су  појединци показали да су спремни на све,  исказујући мржњу и нетрпељивост праћену насиљем чак и према дјеци која су показала да мисле и осјећају другачије. Насилни акти, као и гушење слободног изразавања сваког грађанина  у једној држави која тежи демократским принципима као што је Црна Гора, не смију да се понове - наводе они.

Како су истакли, иако смо подијељени по многим питањима, морамо да научимо да поштујемо једни друге, и не подстичемо на тензије и мржњу.

 - Велики задатак пред свима нама је да спријечимо ширење тензија, предуприједимо насилничке акте, и заједно градимо друштво које ће се темељити на принципима узајамног поштовања и толерантности да неко мисли и осјећа другачије од нас - апелују из Радничке партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 19:46