/ фото видео
05/11/2021 u 19:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радојевић: Сносите велику одговорност за најгори резултат у вођењу и контроли епидемије

За важне, тешке и непопуларне одлуке, осим знања, треба имати храбрости и ауторитета, написао је Радојевић на фејсбуку

Специјалиста судске медицине и некадашњи помоћник директора Клиничког центра Црне Горе Немања Радојевић сматра да се већ касни најмање два мјесеца са пуном имплементацијом ковид пропусница, а да су посљедице тога више него евидентне - само данас имамо 15 умрлих.

- Драге колеге (а жао ми је што сте колеге), већ сада касните најмање два мјесеца са пуном имплементацијом КОВИД пропусница, па самим тим касните и са посредним утицајем на повећање процента вакцинисане популације. Један од важнијих судскомедицинских елемената несавјесности је неблаговременост, а посљедице тог вашег кашњења су више него евидентне - само данас имамо 15 умрлих. За важне, тешке и непопуларне одлуке, осим знања, треба имати храбрости и ауторитета- написао је Радојевић на фејсбуку.

image
- фото фејсбук

Како јен навое, до сада се устручавао да јавно коментарише поступке и стручност било ког колеге.

- Јер не само да није у духу Хипократове заклетве, већ сам заиста свјестан да је доношење одлука много теже него позадинско критиковање, али вријеме је да резимирам ваше разултате из мог угла видјења - лоши сте, јако сте лоши (као што сте били лоши студенти, студирајући дуго и са ниским просјецима), не знате или немате храбрости, пријетите испразним фразама у које и сами не вјерујете и сваки пут устукнете чим вам се јавност супростави. Немате стручни дигнитет ни ауторитет и због тога сносите велики дио одговорности за најгори могући резултат у вођењу и контроли епидемије на свијету- закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:48