Радуловић / - Министарство
01/01/2022 u 08:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуловић: Интелектуално сазриjевање Црне Горе са европским насљеђем и европском будућношћу

У Новоj 2022. години желим свим грађанкама и грађанима Црне Горе здравље и инспирациjу, мотивациjу за рад и осмиjех, наводи министар спољњих послова у честитки

У сусрет Новоj години, грађанкама и грађанима Црне Горе желим исказати велику захвалност на свакоj похвали и критичком ставу коjе су ми упутили током ове године, наводи у честитки Ђорђе Радуловић, министар спољњих послова.

- Вjеруjем да jе њихово разумиjевање спољне политике своjе земље, Црне Горе, веома важно. Истовремено, ова чињеница говори о нашем интелектуалном сазриjевању као заjеднице са европским насљеђем и европском будућношћу.

У Новоj 2022. години желим свим грађанкама и грађанима Црне Горе здравље и инспирациjу, мотивациjу за рад и осмиjех. Вjеруjем да су то нужни предуслови коjима стварамо срећу. Желим, такође, изванредне резултате на личном и професионалном плану. Срећан поjединац значи срећно друштво.

Уважене грађанке и грађани Црне Горе, желим да нам идућа година протекне у борби за заjедничке циљеве љепшег живота, и да на њеном краjу с поносом погледамо у лице свог родитеља и осjетимо искрену топлину у осмjеху дjеце.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 14:09