/ - фото: МВП
29/12/2021 u 15:28 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Радуловић примио амбасадора Саудијске Арабије

Уз честитке поводом новогодишњих празника, министар Радуловић пожелио је амбасадору Хифзију успјех

Истакавши да Црна Гора и Краљевина Саудијска Арабија имају потенцијала за развој сарадње у бројним областима, министар вањских послова Црне Горе Ђорђе Радуловић честитао је Фаисалу Гхазију Исмаилу Хифзију, нерезидентном амбасадору те земље у Црној Гори ступање на дужност.

- Уз оцјену да би изградња политичког дијалога на високом и највишем нивоу била од значаја за даљу сарадњу, шеф црногорске дипломатије изразио је наду да ће пријатељски односи између двије државе у наредном периоду добити на динамици кроз заједничке напоре који воде ка чвршћем повезивању у свим областима гдје постоји заједнички интерес. Наглашавајући да је Црна Гора препозната као туристичка дестинација, министар Радуловић истакао је да би сарадња са Саудијском Арабијом у овој области била веома корисна за Црну Гору. Такође, шеф дипломатије Радуловић казао је да постоји потенцијал за јаче повезивање и у области економије- наводе у саопштењу.

Уз честитке поводом новогодишњих празника, министар Радуловић пожелио је амбасадору Хифзију успјех у обављању дипломатске мисије у нашој земљи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:50