Аеродром Подгорица / - Андреа
03/09/2021 u 11:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Раjанер суботом и уторком лети Подгорица – Загреб

Саобраћаj између главних градова Хрватске и Црне Горе одвиjаће се уторком од 21 увече, односно у 21:25 сати

Авио линиjа између Подгорице и Загреба стартоваће сjутра превозником Раjанер и саобраћаће сваке суботе и четвртка - наjављено jе из Аеродрома Црне Горе.

Долазак првог авиона Раjанера из Загреба, jедног од наjцjењениjих нискобуџетних европских компаниjа, очекуjе се сjутра вече у 21:05 сати, док ће полазак за Загреб из Подгорице бити у 21:30х.

- Саобраћаj између главних градова Хрватске и Црне Горе одвиjаће се уторком од 21 увече, односно у 21:25 сати. Према тренутним наjавама, авиони ове ирске авиокомпаниjе ће саобраћати авионом типа Аирбус А320 до краjа љетње туристичке сезоне коjа се завршава краjем октобра - написано jе у саопштењу.

Аеродроми Црне Горе су, како су нагласили, веома задовољни због успостављања авио линиjе Подгорица - Загреб jер сматраjу да брза размjена људи, роба и услуга на наjбољи начин опорављаjу економиjе држава и повезуjе грађане.

- Наш циљ jе и да у будућности радимо на развоjу мрежа сарадње са авиокомпаниjама коjе би повезале главне градове земаља региона - наведено jе у саопштењу. 

Моле путнике да се о циjенама карата Раjанера распитаjу на саjту компаниjе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:57