foto: Ministarstvo prosvjete / - FOTO: MINISTARSTVO PROSVJETE
07/02/2023 u 14:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Renovirani parket i vrata za 27 učionica u OŠ "Branko Božović"

Direktorica OŠ “Branko Božović” Biljana Stamatović zahvalila je ministru Vojinoviću i Ministarstvu prosvjete što su prepoznali problem i reagovali na adekvatan način

Prilikom obilaska podgoričke Osnovne škole “Branko Božović” u Zagoriču ministar prosvjete Miomir Vojinović je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima nakon renoviranja školskog parketa i vrata za 27 učionica.

- Prošle godine je Ministarstvo prosvjete za opremanje ove škole uložilo 115 hiljada eura za novi parket i nova vrata za 27 učionica. To nije sve što ćemo učiniti za ovu ustanovu. U dogovoru sa upravom škole, dogovorićemo naše dalje zajedničke aktivnosti, kako bi naša djeca mogla da borave i uče u što kvalitetnijem okruženju, naveo je Vojinović.

Direktorica OŠ “Branko Božović” Biljana Stamatović zahvalila je ministru Vojinoviću i Ministarstvu prosvjete što su prepoznali problem i reagovali na adekvatan način.

Prema riječima ministra Vojinovića, OŠ “Branko Božović” nije jedina na teritoriji Podgorice u čije renoviranje su uložena sredstva iz Kapitalnog budžeta. Ministar je ponovio da predstoje ulaganja u adaptacije i renoviranja vrtića i škola na teritoriji cijele Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. mart 2023 07:59