/ ilustracija foto - MINISTARSTVO ZDRAVLJA
17/05/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Riješen prevoz za pacijente iz Pljevalja do KBC Berane

Na sastanku je usaglašeno da, u dogovoru sa Domom zdravlja Pljevlja, KBC u Beranama jednom nedjeljno opredijeli termine za snimanje magnetnom rezonancom za ove pacijente, u skladu s čim će biti i organizovan prevoz, koji je besplatan

Elektroprivreda Crne Gore usptupiće kombi vozilo za prevoz pacijenata koji putuju od Pljevalja do Berana na dijagnostiku magnetnom rezonancom.

- Ovaj dogovor postignut je na danas održanom sastanku u Ministarstvu zdravlja, kojim je predsjedavao državni sekretar Vladimir Obradović, a prisustvovali su predstavnici Doma zdravlja Pljevlja, Elektoprivrede Crne Gore i Rudnika uglja Pljevlja. Na ovaj način prevazići će se problem prevoza ovih pacijenata usljed nedostatka redovne autobuske linije na ovoj relaciji- navodi se u saopštenju.

Na sastanku je usaglašeno da, u dogovoru sa Domom zdravlja Pljevlja, KBC u Beranama jednom nedjeljno opredijeli termine za snimanje magnetnom rezonancom za ove pacijente, u skladu s čim će biti i organizovan prevoz, koji je besplatan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 17:32