/ - Са сусрета
11/03/2022 u 15:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Руководство АЦГ у посјети Ваздухопловној академији у Вршцу: Разматрамо сарадњу у обуци особља и пилота

Помоћник директора академије, Милош Ђокић казао је да су се искристалисале двије јасне теме.

Замјеник извршног директора Аеродрома Црне Горе Петар Радуловић и чланови Одбора директора бораве у посјети Ваздухопловној академији у Вршцу на позив руководства те установе. 

-Част нам је што смо се лично увјерили у људске и техничке капацитете академије која има традицију у образовању ваздухопловних кадрова од скоро девет деценија”-изјавио је предсједник Одбора директора, Небојша Ђоковић.

“Ово је била прилика да се евентуално размотри оквир, надамо се, будуће успјешне сарадње АЦГ и академије. На лицу мјеста смо се упознали са њиховим тренутним и предстојећим пројектима у којима, извјесно, можемо препознати јасан потенцијал за сарадњу на обострано задовољство”, навео је Ђоковић.

Помоћник директора академије, Милош Ђокић казао је да су се искристалисале двије јасне теме.  

-Између осталог, најзначајнији вид сарадње ког планирамо да развијемо у наредном периоду је обука аеродромског особља коју би за потребе Аеродрома Црне Горе требало да реализује Ваздухопловна академија.  Такође, у наредном периоду размотрићемо могућност организације обуке пилота на аеродромима у Подгорици и Тивту у периоду године када се због неповољне метеоролошке ситуације обука отежано одвија у Вршцу”, додао је Ђокић.

Делегацију АЦГ у Вршцу дочекали су и помоћник директора Срђан Чокорило, као и шеф Одјељења за обезбјеђивање услова за коришћење аеродрома, Велибор Печенићић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 04:40