Gardasevic, Alija, Agovic i Perovic / - PORTAL DAN
17/11/2022 u 23:00 h
Gordana BojanićGordana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sa protesta "Ima nas": Milo nam je pokazao svijet, kome se ne sviđa nek ide gdje mu je bolje

Tu sam da podržim Crnu Goru i Mila Đukanovića, iskusnog, dobrog, časnog čovjeka, poručio je jedan građanin

Građani koji su večeras protestovali ispred Skupštine poručili su prave patriote i da su se okupili kako bi odbranili državu. 

- Okupili smo se večeras kao prave patriote, nismo iz političkih parija, već volimo svoju državu i želimo da pošaljemo jasnu poruku da prosto ima nas, biće nas i da tražimo dva zahtjeva, a to su povlačenje sramnog izglasanog Zakona o predsjedniku i što hitnije raspisivanje parlamentarnih izbora. I neka građani daju svoju sud - kazala je za naš portal Maja Gardašević.

Na pitanje zašto misli da je zakon problematičan, kazala je da nije u skladu sa Ustavom.

- Smatram da Vlada nije legitimna, već da je to Vlada koja je pala, u tehničkom mandatu. Želimo da se izglasa nova - istakla je Gardašević.
-  Tu sam da podržim Crnu Goru i Mila Đukanovića, iskusnog, dobrog, časnog čovjeka koji nas je vodio 30 godina. Bili smo na prvom mjestu, uveo nas je u svijet, jer dok se on nije pojavio nismo znali šta je svijet - kazao je Agović.

(VIDEO) Marković za Dan: Predsjedniku nije mjesto na ovom protestu, on je predsjednik svih građanaOn je kazao da je učestvovao u izgradnji mauzoleja na Cetinju te da je Petar Petrović Njegoš "veliki čovjek".

- Milo se stidi od nas jer ga ne podržava većina, vidimo da nas vodi Dritan Abazović, prodao je crkve, a hoće i džamije, pa sam došao da ga pitam pošto li bi on prodao džamije.

Danka Perović poručila je da je na protestu "da se ne bi pitali drugi u njenoj kući".
- Da se ja pitam, ovo je zajednička država, kome se ne sviđa nek vrati pasoš, ličnu kartu i vozačku dozvolu, sve što posjeduje i ide đe mu je bolje - poručila je ona i dodala da joj neki ljudi, njeni sugrađani, Nikšićani, crtaju mete.
Dževad Alija je rekao ne treba gledati boju kože već da svi treba da budemo složni.
- Volim Crnu Goru, to je moj dom. Sve su ovo laži i prevare, odakle Crnoj Gori sredstava da daje hiljadu eura platu - pitao se Alija.
Na pitanje novinara Dana odakle Crnoj Gori da dijeli stanove funkcionerima, on je kazao da su ti stanovi zasluženi.

Vuković: Pokušavamo da Crnu Goru vratimo na pravi put

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. februar 2023 19:31