/ фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
07/04/2022 u 18:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

САД донирале Управи полиције опрему вриједну око четири милиона долара

Директор Брђанин захвалио је Амбасади САД-а на вриједној донацији, која ће умногоме побољшати услове рада Сектора полиције посебне намјене

Директор Управе полиције Зоран Брђанин је са представницима Амбасаде Сједињених Америчких Држава потписао данас Меморандум о разумијевању између САД-а и Управе полиције Црне Горе, као и документ о донацији опреме у вриједности око четири милиона долара.

Директор Брђанин захвалио је Амбасади САД-а на вриједној донацији, која ће умногоме побољшати услове рада Сектора полиције посебне намјене, али и на досадашњој подршци у јачању људских и материјално – техничких капацитета Управе полиције, као и сарадњи у области спровођења закона. 

Донирана опрема ће омогућити јединицама у Сектору полиције посебне намјене да ефикасније наставе испуњавање своје важне мисије – заштите грађана Црне Горе, а потписивање данашњих докумената представља потврду партнерских односа и спремности за континуирано унапрјеђење сарадње у заједничком суочавању са свим безбједносним изазовима.

Обје стране исказале су задовољство потписаним документима,  уз увјерење да ће се традиционално добра сарадња наставити и у будућем периоду.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 19:45