Demokratski front u skupstini ceka hoce li se uhapsiti poslanici Andrija Mandic i Milan Knezevic / - SRDJAN_BOLJEVIC
29/09/2021 u 21:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

САЕМ тражи покретање процедуре у Србији против "Пинка" и "Хепија", ДФ тврди да је то антисрпски чин

Директор "ТВ Пинк М" Горан Раденовић каже да га чуди како САЕМ увијек ћути на оно о чему извјештавају други медији у Црној Гори и додаје да је даљински управљач свима на располагању

САЕМ је донио одлуку да затражи од Регулаторног тијела за електронске медије у Србији да покрене процедуру за утврђивање одговорности емитера телевизијских програма из Србије: „Хепи ТВ“, „Пинк М“, „Пинк Плус“ и „Пинк“.

Директор "ТВ Пинк М" Горан Раденовић каже да га чуди како САЕМ увијек ћути на оно о чему извјештавају други медији у Црној Гори и додаје да је даљински управљач свима на располагању.

Андрија Мандић је послао поруку властима у Црној Гори и савјету агенције да је то антисрпски чин и да је потребно да се сви ставе у исту раван.

Јован Вучуровић каже да оправдано може да постави питање да ли се било шта промијенило послије побједе на изборима над ДПС-ом. Он додаје да се ради о цензури и гушењу медијских слобода.

Милан Кнежевић је поручио да је АЕМ остао продужена рука и експозитура ДПС-а, која ће последњи пут покушати да регулише медијеске слободе.

Милорад Поповић гостујући на ХТВ вријеђао је СПЦ у Црној Гори, а за патријарха Порфирија рекао да је "гори од митрополита Амфилохија", али то није наишло на реакцију САЕМ.

Тамара Вујовић је рекла да се мора урадити све да се не гуши слобода медија.

(Новости)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 21:57