Киша, фото илустрација / - фото: PIKSABEY
18/07/2021 u 12:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Савjетуjе се опрезна вожњу због неповољних временских прилика

Полициjски службеници ће кроз поjачано присуство на путевима настоjати да обезбиjеде несметано и сигурно одвиjање друмског саобраћаjа

Одсjек за безбjедност друмског саобраћаjа апеловао jе на возаче да стрпљивом и опрезном вожњом, прилагођеном метео и осталим условима на путу, као и тренутноj фреквенциjи саобраћаjа, допринесу своjоj и безбjедности осталих учесника у саобраћаjу.

Из Одсjека су, имаjући у виду наjаве Завода за хидрометеорологиjу и сеизмологиjу о неповољним временским условима, коjи ће наредних дана захватити Црну Гору, скренули пажњу возачима да неповољни метео услови, усљед jаке кише, олуjног вjетра, града и jаких грмљавина, могу довести до отежаног одвиjања саобраћаjа.

– Али и застоjа, одрона и ванредних прекида у саобраћаjу, па и повећаног броjа саобраћаjних незгода – каже у саопштењу.

Полициjски службеници ће, како се наводи, и наредних дана, кроз поjачано присуство на путевима, првенствено превентивним активностима настоjати да обезбиjеде несметано и сигурно одвиjање друмског саобраћаjа.

– Jош jедном апелуjемо на возаче да стрпљивом и опрезном вожњом, прилагођеном метео и осталим условима на путу, као и тренутноj фреквенциjи саобраћаjа, допринесу своjоj и безбjедности осталих учесника у саобраћаjу – закључуjе се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 04:37