/ - FOTO: MUP - ŠARANOVIĆ I ŠĆEPANOVIĆ SBOK
28/11/2023 u 16:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šćepanović v.d. vršioca dužnosti načelnika Sektora za borbu protiv kriminala

Rezultati dosadašnje beskompomisne borbe protiv svih oblika kriminala Šćepanovića su preporučili za rješenje na ovoj poziciji

Mministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović postavio je danas za vršioca dužnosti načelnika Sektora za borbu protiv kriminala dosadašnjeg načelnika Regionalnog centra bezbjednosti "Zapad" Lazara Šćepanovića.

Rezultati dosadašnje beskompomisne borbe protiv svih oblika kriminala Šćepanovića su preporučili za rješenje na ovoj poziciji.

- Ministar Šaranović je prepoznao da je pored odlične saradnje SPO sa Specijalnim državnim tužilaštvom i GST Vladimirom Novovićem potrebno i da se drugim djelovima kriminalističke policije mora pružiti dodatna snaga, sa jednim ciljem - mafija mora biti pobijeđena- navodi se u saopštenju.

Kako navode, potreba za korišćenjem punih kapaciteta sistema bezbjednosti u cjelini nasušna je potreba društva u borbi protiv kriminala i sistemu su potrebni pojedinci koji mogu u punom kapacitetu, usredsređeni na oblast kojom rukovode, odgovoriti svim izazovima i izdići nivo borbe protiv organizovanog kriminala na jedan novi i bolji nivo.

- Postavljenjem jednog od najboljih kadrova na ovu poziciju jačaćemo snagu Specijalnog državnog tužilaštva i tužilačke organizacije u cjelini. Apsolutno svi kapaciteti Ministarstva unutrašnjih poslova biće stavljeni na raspolaganje GST Novoviću u narednom periodu- istakao je Šaranović.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:09