Фудбалски турнир за помоћ Народној кухињи / - Срђа Бољевић
04/06/2021 u 13:21 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Седми по реду Куп Светог Марка 12. и 13. јуна у Подгорици

Учешће по екипи је 40€, а комплетан приход је намијењен народној кухињи Митрополије црногорско - приморске која функционише при Храму Христовог Васкрсења у Подгорици, наводе из ХОК „Млади за Космет”

У част Св. Апостола и Еванђелисте Марка, заштитника и славе Подгорице, Хуманитарни омладински клуб „Млади за Космет” организује седми по реду фудбалски турнир Куп Светог Марка.

Како наводе из овог хуманитарног клуба,ј традиционални хуманитарни турнир ће ове године бити одржан 12. и 13. јуна на терену „Спортског центра Бубања” (код ОШ „Радојица Перовић”).

– Учешће по екипи је 40€, а комплетан приход је намијењен народној кухињи Митрополије црногорско - приморске која функционише при Храму Христовог Васкрсења у Подгорици. Пријаве екипа и плаћање учешћа врши се до 11. јуна на број телефона 068/800-760. Жријеб за турнир биће организован у петак 11. јуна у гостопримнци Архонтарики код Храма Христовог Васкрсења у Подгорици. Број екипа је ограничен (32), а екипа може бројати максимално 10 играча – поручили су из ХОК „Млади за Космет”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 17:21