/ фото: МУП
13/10/2021 u 15:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Секуловић са амбасадорком ал Шамси: Црна Гора и УАЕ ће унаприједити односе

Секуловић је нагласио да је посебно посвећен реформи Министарства унутрашњих послова, професионализацији и модернизацији рада полиције

Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић састао се данас са амбасадорком Уједињених Арапских Емирата у Црној Гори Набилом ал Шамси.

Саговорници су изразили обострано увјерење да  ће се на темељима већ успостављених добрих билатералних односа двије земље даље развијати сарадња.

image
фото: МУП

- Секуловић је нагласио да је посебно посвећен реформи Министарства унутрашњих послова, професионализацији и модернизацији рада полиције и приближавању овог ресора грађанима, те да би помоћ Уједињених Арапских Емирата била од изузетног значаја на том путу. Амбасадорка је саопштила да УАЕ Црну Гору виде као значајног  партнера и истакла спремност да пружи помоћ црногорском Министарству унутрашњих послова, нарочито на плану  цивилне заштите, борбе против сајбер криминала и прања новца- наводе у саопштењу.

Састанку су, поред министра присуствовали в.д. генералног директора за европске послове, међународну сарадњу и програме подршке Сергеј Мучалица и директор Управе полиције Зоран Брђанин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:48