Фото: Си денс / -
13/08/2021 u 15:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Си Денс објавио програм и нову бину за подршку црногорским Ди-џејева

На Силент Дисцо, бини која никада не излази из моде, музику ће пуштати ДЈ Диртy, ДЈ Милан Ковачевић, ДЈ Бабyлон фисх и ДЈ Оне фор Алл.

Сеа Данце фестивал је објавио комплетан програм за овогодишње, седмо издање, које ће бити одржано за нешто мање од двије недјеље и трајаће четири дана, од 26. до 29. августа.

- Великим свјетским и регионалним звијездама попут Бориса Брејцхе, Мацео Плеxа, Тале оф Ус, Медузе, Саторија, Бајаге и Инструктора, Сениде, Војка В, Wхо Сее, Фоxа и Сурреала, Сајси МЦ и з++, придружује се постава Плаy Радио Стаге-а поwеред бy Гуарана, у којој су чак 23 ДЈ-а из Црне Горе, чиме фестивал даје подршку локалним извођачима! На предивној будванској плажи Буљарица ове године ће бити смјештена и омиљена нечујна бина Силент Дисцо - саопштили су организатори фестивала.

На Плаy Радио Стаге поwеред бy Гуарана стижу у највећем броју локални, црногорски ДЈ-еви. Ту су Баћко, Бодзие, Буба б2б Лерр, Диволлy & Маркwард, ГилеРз, Јуст Ћоске, Кингја, Јохн-К, Лазар (радио Зунзар), Лука Тарле, Марко Милановић, Миллок, Мирко & Мееx, Мр Лекка, Нессуно, Нигел, Оак Бротхерс, Проџект Сатараш, Рудхаман, Схар, Станцо б2б ЦХБX, Тоxидо, Вандал Стеве, Владо Милановић.

На Силент Дисцо, бини која никада не излази из моде, музику ће пуштати ДЈ Диртy, ДЈ Милан Ковачевић, ДЈ Бабyлон фисх и ДЈ Оне фор Алл.

На отварању Сеа Данце фестивала, у четвртак 26. августа, на Виса Данце Парадисе поwеред бy ТО Будва наступиће Медуза, Сатори, Бајага и инструктори, Рудхаман, Раyо, а придружује им се бенд Парампашчад, атренативни спушки роцк састав који је недавно избацио нови албум „На путу ка сунцу“, а Буљарицом ће одзвањати једна од омиљених пјесама „Комади“. Другог дана фестивала, у петак 27. августа, стижу Мацео Плеx, Сенидах, Војко В, Тијана Т, Муха и локалци Равен ТК у б2б сету са Проxимусом, као и Радио Катакомба, док су за трећи дан, суботу 28. август најављени Тале Оф Ус, Фоx & Сурреал, Клинац, Огњен и домаћини Аудиосторм, П.С. и О.Г. феат дисторсион. Посљедњег фестивалског дана, у недељу 29. августа, посјетиоци ће имати прилику да чују Бориса Брејцху, Анн Цлуе, Сајси МЦ, Wхо Сее, з++ и 84Бит.

Безбједносни протокол уласка на фестивал

Један од кључних услова за одржавање фестивала је придржавање безбједносних протокола за организацију масовних догађаја, које је ЕXИТ фестивал примијенио у Новом Саду, али прилагођених условима у Црној Гори.

На фестивал ће моћи да уђу посјетиоци који испуњавају један од четири услова из Националне ЦОВИД потврде: доказ да је особа у цјелости вакцинисана или да је добила макар прву дозу вакцине, или негативан ПРЦ тест не старији од 72 сата, или позитиван налаз ПЦР теста старији од 14, а не старији од 180 дана (што је доказ да је посетилац прележао Ковид-19), или негативан брзи антигенски тест БАТ, не старији од 48 сати.

Промо цијене улазница до поноћи

Улазнице се по промо ценама могу набавити још само данас до поноћи. Цијена фестивалских улазница је 29,99 еура, што је уштеда од 40 одсто у односу на финалну цијену. Једнодневне улазнице посетиоци могу купити данас по промо цијени од 14,99 еура за четвртак, петак и суботу, односно 17,99 еура за недјељу, такође уз 40 одсто попуста.

Све улазнице се могу купити посредством Гигс Тиx продајне мреже. Више информација може се наћи на званичном сајту Сеа Данце фестивала.

Све улазнице купљене за издање 2020. важе за овогодишњи фестивал.

Уједињени фестивали Црне Горе покренули кампању за вакцинацију младих

Уједињени фестивали Црне Горе, које предводе Сеа Данце, Лаке Фест, Бедем Фест и Подгорица Филм Фест, покренули су националну кампању за вакцинацију, чији су фокус млади, дио популације који је у претходних 15 мјесеци много тога претрпио.

Физичка и ментална изолација којој су они изложени проблем је с којим комплетно наше друштво мора одмах да почне да се суочава! Ова кампања започиње досад најжешћу борбу за крај пандемије и повратак нормалном животу, коришћењем јединог оружја које човјечанство има – вакцине. Сама кампања назива је „Нећу више“, и усмјерена је према свима којима недостају концерти, фестивали, али и нормалан живот.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 19:45