/ Сандра Синдик
23/02/2022 u 14:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Синдик: Припадност нацији не чини нас бољим човјеком

Сандра Синдик (Бокешки форум) саопштила је да колико год се "трудили да сузбијемо ту појаву, не престаје злоупотреба положаја мањина и манипулација са мањинском припадношћу"

Сандра Синдик (Бокешки форум) саопштила је да колико год се "трудили да сузбијемо ту појаву, не престаје злоупотреба положаја мањина и манипулација са мањинском припадношћу".

- Ево опет неки хрватскији Хрвати својом припадношћу мањини покушавају прикрити свој неодговоран и погрешан рад. И не пада им на памет да као људи признају своје лоше пословање, већ очекују да ће их националност амнестирати од индивидуалне одговорности. Занимљиво је да их националност није спрјечавала да просторије Дома културе (које су им дате на бесплатно  кориштење), редовно дају у најам и узимају кирију од неких других, за њих вјероватно мање хрватскијих Хрвата- навела је она.

Како каже "и сви ови вапаји нису вапаји угрожене мањине, ово су последњи јецаји појединца којем је нација полигон за сопствено богаћење".

-Жеља нам је да свако национално вијеће, ма о којој нацији да је ријеч, схвати да је Закон државе у којој дјелује изнад личних интереса њихових представника. Жеља нам је и да сваки појединац схвати да га припадност одређеној нацији не чини бољим човјеком- навела је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:51