/ - PHOTO BY JASON LEUNG ON UNSPLASH, ilustracija
18/04/2022 u 14:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сјевер ЦГ: Током викенда контролисана 73 објекта, изречене три забране рада

Надлежне инспкеције наставиће да контролишу спровођење закона и акцијама овог типа настојати да наведу све власнике угоститељских објеката на поштовање норми

Током викенда који је иза нас Управа за инспекцијске послове односно туристичка инспекција је у сарадњи са Управом полиције и комуналним службама спровела акцијске контроле у Беранама, Андријевици, Гусињу, Плаву и Рожајама.

-У наведеном периоду инспектори су контролисали како употребу дуванских производа, тако и одобрења за рад, издавање фискалних рачуна, посједовање цјеновника итд. Наиме, контролисана су 73 угоститељска објекта, при чему су у 9 од њих констатоване неправилности усљед чега је издато 12 прекршајних налога у укупном износу од 2.550 еура. Такође, издата су 3 рјешења о забрани рада, при чему 1 од објеката није печаћен јер се у истом простору налазе апарати игре на срећу- навбоде из  Управе за инспекцијске послове.

Како је раније и најављено, надлежне инспкеције наставиће да контролишу спровођење закона и акцијама овог типа настојати да наведу све власнике угоститељских објеката на поштовање законских норми..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 15:10