Славица Јовановић / - IVAN PETROVIC-IPE
27/05/2022 u 22:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Славица Jовановић: Све што jе наjављивано о откривању истине остало само на обећањима

Умjесто резултата, сваког 27.маjа добиjамо само патетичну шараду лицемjерjа политичара на мjесту убиства гдjе се ритуално окупљамо да подржимо слободу говора

Поред свих датих обећања од августа 2020. године када jе дошло до промjене власти, да ће се формирати независна истрага са експертима са стране, поред чврстих обећања већине политичара у предизборноj кампањи али и након осваjања власти, све jе остало управо на обећањима, казала jе за Портал РТЦГ Славица Jовановић, супруга убиjеног уредника "Дана" Душка Jовановића. То jе рекла коментаришући чињеницу да се данас навршава 18 година од убиства Душка Jовановића а налогодавци и организатори злочина jош ниjесу откривени.

"Умjесто резултата, сваког 27.маjа добиjамо само патетичну шараду лицемjерjа политичара на мjесту убиства гдjе се ритуално окупљамо да подржимо слободу говора, у држави у коjоj се у истом тренутку ради све да се иста угуши. Сва обећања након 18 година, дата искључиво у сврху формалних маркетиншких изjава, без икакве озбиљне намjере нових власти, сматрам беспредметним и несувислим. Сваки корак било коjе структуре коjа донесе поjашњење и доказе за све оно што jе већ речено и у поступцима спроведено, биће циjењен на адекватан начин. Овако, остаjе горак укус неправде коjа све више иритира и вриjеђа умjесто да донесе обећани резултат а тиме и какав такав мир ономе што управо стасава у пунољетство", закључила jе Славица Jовановић.

Подсjетимо, ни пуних 18 година од убиства директора и главног и одговорног уредника дневног листа 'Дан' Душка Jовановића, надлежне институциjе ниjесу дале адекватан одговор о свим починиоцима, али и налогодавцима овог гнусног злочина. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:28