Надлежни тврде да су вакцине безбједне / - GLENN HUNT
23/08/2021 u 10:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Словачка донирала 10.000 вакцина Црноj Гори

Министарство здравља и овим путем апелуjе на грађане да се вакцинишу како би колективним имунитетом успjели да побиjедимо пандемиjу коjа jе поробила циjели свиjет

Словачка Република донирала jе Црноj Гори 10. 000 вакцина против корона вируса што представља наставак континуиране подршке и помоћи Словачке здравственом систему Црне Горе, саопштено је из Министарства здравља.

Министарка здравља Jелена Боровинић Боjовић, захвалила jе отправнику послова Словачке Републике у Црноj Гори Мартину Балцу на вриjедноj донациjи коjа ће, како jе казала, доприниjети процесу имунизациjе у нашоj земљи.

У времену када jе вакцина, уз поштовање епидемиjских мjера, наjефикасниjа заштита од вируса Ковид-19, од великог jе значаjа овакав вид помоћи – саопштено је из Министарства здравља.

Како се наводи у саопштењу, Црна Гора располаже довољним количинама вакцина различитих произвођача коjе су поуздане, безбjедне и ефикасне.

Министарство здравља и овим путем апелуjе на грађане да се вакцинишу како би колективним имунитетом успjели да побиjедимо пандемиjу коjа jе поробила циjели свиjет.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 13:43