/ - FOTO: SHUTTERSTOCK
02/06/2022 u 13:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Социјалдемократе траже да се брод “Јадран” трајно врати Тивту

Апелујемо на Рашка Kоњевића да, супротно од своје претходнице Оливере Ињац послуша глас Тивћанки и Тивћана, поручују из ове партије

Социјалдемократе, на челу са Дамиром Шеховићем, огласиле су се саопштењем да брод "Јадран" треба трајно вратити Тивту. 

Како су казали, 85% испитаника који су учествовали у анкети коју је спровео Радио Тиват дало је јасан став да је брод “Јадран” који је, како тврде, неправедно одузет Тивту  и пребачен у Бар.

- Овај брод је био и биће симбол града Тивта и његово мјесто не може бити нигдје друго осим на Пинама, гђе смо навикли да га гледамо. Он је неотуђиви дио културне и туристичке понуде нашег града. Осим тога, брод “Јадран” је мјесто гдје су генерације ученика Средње поморске школе и Поморског факултета у Kотору изучавале праксу и за које их вежу најљепше успомене. Сада су они, одлуком бивше министарке о чијој штетности није потребно трошити ријечи, за све то ускраћени. Овим путем апелујемо на новог министра одбране Рашка Kоњевића да, супротно од своје претходнице Оливере Ињац послуша глас Тивћанки и Тивћана и брод “Јадран” врати гдје му је мјесто - у Тиват на Пине- поручују Социјалдемократе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 11:05