/ - FOTO: SHUTTERSTOCK
02/06/2022 u 13:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Социјалдемократе траже да се брод “Јадран” трајно врати Тивту

Апелујемо на Рашка Kоњевића да, супротно од своје претходнице Оливере Ињац послуша глас Тивћанки и Тивћана, поручују из ове партије

Социјалдемократе, на челу са Дамиром Шеховићем, огласиле су се саопштењем да брод "Јадран" треба трајно вратити Тивту. 

Како су казали, 85% испитаника који су учествовали у анкети коју је спровео Радио Тиват дало је јасан став да је брод “Јадран” који је, како тврде, неправедно одузет Тивту  и пребачен у Бар.

- Овај брод је био и биће симбол града Тивта и његово мјесто не може бити нигдје друго осим на Пинама, гђе смо навикли да га гледамо. Он је неотуђиви дио културне и туристичке понуде нашег града. Осим тога, брод “Јадран” је мјесто гдје су генерације ученика Средње поморске школе и Поморског факултета у Kотору изучавале праксу и за које их вежу најљепше успомене. Сада су они, одлуком бивше министарке о чијој штетности није потребно трошити ријечи, за све то ускраћени. Овим путем апелујемо на новог министра одбране Рашка Kоњевића да, супротно од своје претходнице Оливере Ињац послуша глас Тивћанки и Тивћана и брод “Јадран” врати гдје му је мјесто - у Тиват на Пине- поручују Социјалдемократе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
04. avgust 2022 14:58