Milojko Spajić / - FOTO: LAZAR RUžIć
02/01/2024 u 18:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Bijelo Polje predstavlja centralnu kapiju sjevera

On je izrazio uvjerenje da će se Bijelo Polje etablirati kao jedno od najfrekventnijih tranzitnih, industrijskih i turističkih raskršća Crne Gore

Impresivnom prošlošću i slojevitim kulturnoistorijskim nasljeđem, grad na Limu je izvrstan primjer sredine ujedinjene u različitostima, poručio je premijer Milojko Spajić povodom 3. januara - Dana oslobođenja i Dana opštine Bijelo Polje predsjedniku Opštine Bujelog Polja Petru Smoloviću, predsjedniku SO Ernadu Suljeviću, odbornicima i građanima.

- Bijelo Polje predstavlja centralnu kapiju sjevera, koju širom otvaramo za snažnije regionalne i evropske razvojno-integracione procese - naveo je premijer.

On je, imajući u vidu da se "budućnost države bazira na jednakom i održivom razvoju", izrazio uvjerenje da će se Bijelo Polje etablirati kao jedno od najfrekventnijih tranzitnih, industrijskih i turističkih raskršća Crne Gore i šire, te naglasio da će projektovano ulaganje u putnu i željezničku infrastrukturu, u tekućoj kalendarskoj godini, "efektuirati bržim razvojem ovog kraja, na korist svih građana, uz posebnu brigu o rubnim društvenim grupama".

- Impresivnom prošlošću i slojevitim kulturnoistorijskim nasljeđem, grad na Limu ostaje izvrstan primjer sredine ujedinjene u različitostima i podržaćemo i afirmisati sve njegove proaktivne iskorake u okvirima zadatih reformsko - integracionih politika -  naveo je Spajić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 01:48