Милојко Спајић
18/06/2021 u 15:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спајић: Дјеца добро, одмориће у Бечићима

Подсјећамо, корисници друштвених мрежа дијелили су данас узнемирујући снимак на којем се види како полиција приводи самохраног оца двоје дјеце

Министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић посјетио је дјецу која су живјела са оцем, а Центар за социјални рад је против њихове воље намјеравао да их преда мајци.

-Дјеца су добро - што је најбитније - стручна служба и психолог су одрадили свој дио посла, а и ја сам их морао лично посјетити да се у то увјерим. МФСС ће обезбиједити да се добро одморе у дјечијем одмаралишту у Бечићима- написао је Спајић на Твитеру.

Подсјећамо, корисници друштвених мрежа дијелили су данас узнемирујући снимак на којем се види како полиција приводи самохраног оца двоје дјеце,  док су радници подгоричког Центра за социјални рад, како се наводи, против њихове воље дјецу намјеравали да предају мајци.

Раније данас министар Спајић је реаговао на Твитеру и најоштрије осудио све учеснике догађаја, обећао да ће учинити све како би се утврдила одговорност свих актера. Поводом тога огласили су се и из Министарства унутрашњих послова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 10:50