/ - ОДУЗЕТА РИБА
08/04/2022 u 14:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спријечена нелегална продаја рибе: Пронађено 150 кг шарана

Захваљујући координисаној акцији у близини ТЦ Гинташ спријечена је нелегална продаја рибе од стране два лица у вријеме риболовног забрана

Заједничком акцијом Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Инспекције за слатководно рибарство, Управе полиције, Службе контроле и мониторинга Јавног предузећа  за националне паркове Црне Горе,спријечена је нелегална продаја рибе. 

- Захваљујући координисаној акцији у близини ТЦ Гинташ спријечена је нелегална продаја рибе од стране два лица у вријеме риболовног забрана. Лица су легитимисана ( С.И. и М.Б. ) и извршен је преглед возила. У пртљажнику једног возила је пронађено 80 кг а у другом 65 кг рибе шаран. Инспектор за слатководно рибарство је лицима која су вршила нелегалну  продају рибе изрекао новчане казне у висини од 500 еура. Заплијењена риба је предата Управи за катастар и државну имовину- наводе у саопштењу.

Апелује се на грађане да буду подршка и пријаве ванпијачну и нелегалну продају рибе на контакт телефон Комуналне полиције 067 002 005, те нелегални риболов на број телефона Службе заштите Националног парка 067 097 484 са циљем очувања рибљег ресурса као значајне компоненте воденог екосистема.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:19