Фејсбук страница Стоп криволову / - фото: ФБ Стоп криволову
26/06/2021 u 13:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стоп криволову: Полиција никад спремнија да одговори на изазове

Нама ништа важниjе од очувања ово мало ресурса што имамо ниjе битниjе, и нама jе ова тема увијек броj jедан, примарна и jедина, истицу из групе Стоп криволову

Мото фејсбук странице "Стоп криволову" Идемо даље, идемо jако ! – одгвоор је на понашање динамиташке банде, која покушава да дође до зараде не марећи за сигурност и имиџ Црне Горе. 

Некако се оваj мото сам наметнуо у последњих пар мјесеци, jер то jе jедини прави одговор на "повампирење" динамиташке банде, коjа и даље покушава да овим наjнечовјечниjим, зликовачким и бруталним методом дође до зараде, не марећи за сигурност других, за девастациjу коjу експлозив доноси подморjу, за имиџ наше земље као туристичке дестинациjе, ма не марећи ни за шта, објављено је на Фејсбук страници "Стоп криволову".

– Но, Полициjа никада будниjа, никада спремниjа да одговори на ове изазове, и никада оперативниjа нити посвећениjа решавању овог, више не само проблема, него и реалне опасности коjу динамиташи доносе своjим несоjским дјеловањем! – наводи се у објави.

Из споменуте групе кажу и да немају ријечи коjима би описали ниво сарадње са припадницима УП Црне Горе, а ни задовољство оним што са њима заjедно спроводе на терену, као ни довољно суперлатива да похвале залагање припадника Полициjе, посебно оних из сектора граничне Полициjе Црне Горе.

– Нама ништа важниjе од очувања ово мало ресурса што имамо ниjе битниjе, и нама jе ова тема увијек броj jедан, примарна и jедина, зато, и ова обjава има само ту jедну поруку, а саткана jе у нашем имену, Стоп криволову !!! – додају они.

image

Стоп криволову

- фото: ФБ Стоп криволову

Они наводе да су припадници Управе полиције на све приjаве у предходном периоду, а ниjе их било мало, реаговали муњевито.

На свим дјеловима обале, изласци су били у наjкраћем могућем временском интервалу, а реакциjе припадника Полициjе професионалне и ефикасне! Према њиховим ријечима то зна екипа "нобеловаца" из реона Бара, коjа jе за мало избјегла хватање прошлог викенда, "jуначком" бјежаниjом и сакривањем по шумицама, рупама и коjекаквим врлетима, то зна и "тркач" недалеко од Краљичине плаже, као што то знаjу и jош нека "лица" коjа су бјежећи иза себе остављала или губила доста од "динамиташког имобилиjара".

– Надамо се да ће се истрагом убрзо знати и идентитети ових индивидуа, jер нису то Марсовци нити неке непознате фаце, то су исти они коjи су се само примирили, коjи су се тиме бавили и раниjе, и коjи имаjу "картоне са историjама ове болести" ... – истичу из групе "Стоп криволову".

image

Стоп криволову

- фото: ФБ Стоп криволову

Момци у плавом, у комбинованом саставу припадника станице граничне Полициjе II Тиват, и Jединице патролних бродова и чамаца Херцег Нови, су контролом и претрагом терена у реону Загоре пронашли jош jедан динамиташки штек са неколико килограма експлозива, детонаторских каписли и приручних средстава! Само ова количина експлозива забринула би добро и државе вишеструко веће од наше, без да помињемо колико jе оваквих штекова у предходном периоду пронађено од стране припадника УП, и колико jе детонациjа одjекнуло за последњих мјесец дана! А код нас, та нечовјечна шака примата покушава убједити остатак, да jе то нормално и да се на то требамо навићи ! Паааа, неће моћи !!! – истиче се у објави.

Из групе "Стоп криволову"  су поручили да стати неће, ни они, а ни полиција.

– Активности ће се само поjачавати, форензика ће дати своj допринос, па ће и идентификациjа свих вас бити одрађена, а онда, ко на љетовања, а ко на зимовање о трошку државе, поручују из "Стоп криволову".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 23:32