Раичковић и Müller / - ASOCIJACIJA MENADZERA
26/01/2022 u 09:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сусрет предсједника Асоцијације менаџера са амбасадором Аустрије

Традиционално пријатељство и снажне пословне везе - основ и подршка Црној Гори ка ЕУ

Предсједник Асоцијације менаџера Црне Горе Будимир Раичковић се данас сусрео са аустријским амбасадором Њ.Е. др Karl Michael Müllerom.

У исцрпном разговору, Раичковић и Müller су анализирали тренутне економске односе између Аустрије и Црне Горе и закључили да тренутни ниво економске сарадње даје квалитетну и стабилну основу да се иста унаприједи и оснажи.

- Амбасадор Müller је похвалио проактивност, идеје и активности које спроводи Асоцијација менаџера, а посебну су пажњу посветили Одбору за дигиталну трансформацију, Одбору за ХР, тренинг и едукацију и Одбору за младе и иновације. Мüллер је упознат и са активностима везаним за иницијативу АММ-а за регионалну сарадњу менаџера и предузетника кроз Асоцијацију менаџера Југоисточне Европе АМСЕЕ - наводи се у саопштењу.

image

Раичковић и Müller

- ASOCIJACIJA MENADZERA

Раичковић и Müller су се сложили да фокус треба усмјерити на приступање Црне Горе Европској унији и још снажнији економски опоравак и развој ЦГ. Амбасадор Аустрије у Црној Гори је истакао да Асоцијација менаџера Црне Горе има препознатљиву и проактивну улогу у том процесу.

Саговорници су закључили да ће аустријска амбасада и Асоцијација менаџера у будућем периоду сарађивати на стратешкој основи, кроз спровођење конкретних активности и пројеката које ће ићи у корист још боље привредне сарадње и повезивања менаџера, предузетника и пословних људи Црне Горе и Аустрије. Амбасадор Müller је истакао да ће Аустрија са посебном пажњом, сензитивитетом и подршком подржавати пут и убрзано чланство Црне Горе у Европску унију.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:49