Najveći team building dogadjaj u Crnoj Gori / - MONTENEGRO BUSINESS RUN
22/05/2022 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

TELEKOM Montenegro business run - najveći team building događaj u Crnoj Gori

Događaj koji je namijenjen društveno – odgovornim kompanija sa ciljem promovisanja takmičarskog i timskog duha, brige o zdravlju zaposlenih, te jačanju kontakta sa poslovim saradnicima u jednom neformalnom okruženju

U okviru vinogradarskog kompeksa na Šipčaniku “Multisport Akademija Mayer” i “Business Support centar” organizuju 16. juna 2022.godine “III Telekom Montenegro Business Run“, najveći tim bilding događaj u Crnoj Gori.

image

Najveći team building dogadjaj u Crnoj Gori

- MONTENEGRO BUSINESS RUN

Osnovni cilj ovog sportsko-poslovnog dogadjaja je usmjeren na društvenu aktivnost zaposlenih, te bolju interpersonalnu komunikaciju, kako zaposlenih unutar kompanije, tako i među kompanijama. Namjera organizatora je da kroz osnovne prednosti sporta, kao što su takmičarski i timski duh podstaknu komunikaciju i umrežavanje sa kolegama iz drugih kompanija, ali i doprinese zdravlju zaposlenih.

image

Najveći team building dogadjaj u Crnoj Gori

- MONTENEGRO BUSINESS RUN

Partner trke je kompanija Telekom, koja je prepoznala značaj trke i ono šta ona nudi svim kompanijama. Domaćin trke su „Plantaže“ a.d., a pozvani su da učestvuju svi zaposleni u javnom i privatnom sektoru. Centalni događaj predstavlja trka na 5 km, dok je nakon trke planiran koncert. Ako ste kompanija koja brine o zdravlju svojih zaposlenih, ne smijete propustiti najveći tim bilding događaj u Crnoj Gori.  „Telekom Montenegro business run“ nije samo trka posle posla, već priča koja se prenosi i nakon trke i želje da se učestvuje i sledeće godine.

image

Najveći team building dogadjaj u Crnoj Gori

- MONTENEGRO BUSINESS RUN

Trend trčanja polako je stigao i u našu zemlju. Trčati mogu svi,  a ko ne može, dovoljno je da prošeta i time da doprinos svojoj ekipi. Iz tog razloga „Telekom Montenegro Business run“ okuplja poprilično široko broj učesnika – stare i mlade, žene i muškarce, one takmičarski nastrojene ili one koji se po prvi put rekreiraju.

5 RAZLOGA DA SE PRIJAVITE

  1. Ojačajte timski duh.
  2. Motivacija za uspjeh i pobjedu.
  3. Novi poslovni i privatni kontakti.
  4. Briga o zdravlju zaposlenih.
  5. Svaki učesnik dobija startni paket.

Učestvovanje na dogadjaju kao što je “Telekom Montenegro Business Run” predstavlja oblik društveno odgovornog poslovanja. Svaka kompanija prijavljuje jedan tim koji se sastoji od minimum 3 zaposlena, a ograničenja u broju prijava ne postoje. Pobjednik na trci je ona kompanija koja ima najmanje zbirno vrijeme od najbrža 3 zaposlena. Naravno, smisao trke je prije svega dobro druženje i zabava.

Statistika je pokazala da CEO koji završi MARATON IMA 8% veće PRIHODE u svojoj kompaniji (u prosjeku).

Mark Cukerberg je prepoznao značaj trčanja i to sa zaposlenima i pokrenuo je kampanju "A year of running", koja promoviše 365 pretrčanih milja za godinu dana!

Započnite i vi svoju “5K” strategiju na Telekom Montenegro Business Run 2022. Sa kolegama je lakše i zanimljivije. Neka najbolji tim pobijedi.

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke ga očekuje večera, piće i žurka. Dobra zabava, muzika i kvalitetno piće su zaštitini znak “After run” žurki, jer pobjedu treba nazdraviti uz nagrade, ples i druženje sa kolegama. Više infomacija o ovom izuzetnom dogadjaju možete pronaći na sajtu https://www.montenegrobusiness.run/ ili na kontakt telefon 067 51 80 80.

image

Najveći team building dogadjaj u Crnoj Gori

- MONTENEGRO BUSINESS RUN
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:15