Туфегџић / - РТЦГ
09/10/2021 u 10:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туфегџић: Ускоро систематизациjа у Пошти ЦГ

Нова систематизациjа у потпуности ће се разликовати од постоjеће и пратиће пут визиjе будућности те компаниjе, каже извршни директор Поште Црне Горе

Извршни директор Поште Црне Горе Драган Туфегџић казао jе да ће брзо бити усвоjена нова систематизациjа коjа ће се у потпуности разликовати од постоjеће и коjа ће пратити пут визиjе будућности те компаниjе. Он jе истакао да jе план да Пошта постане експресни сервис грађана коjи ће споjити традиционалне и модерне услуге. Додао jе да су плате у тоj компаниjи просjечне и да треба тежити већем финансиjском задовољењу радника.

Иако се Пошта као компаниjа труди да поштуjе све мjере заштите од вируса корона, радници су, каже он, на удару заразе.

“Трудимо се и некада и на мишиће да стигнемо до сваког грађанина Црне Горе. Грађани мораjу разумjети и нас, jер ако оде неколико поштара коjи су упознали терен и ми примимо нове раднике да их замиjене, нjима треба времена да науче посао”, казао jе он.

Туфегджић каже да су плате у Пошти просjечне, али да треба тежити болjим.

Истакао jе да се та компаниjа труди да споjи традиционалне и модерне сервисе.

“Грађани ће бити свjедоци наредних година да ли ћемо ми доћи до тог зацртаног цилjа. Све иде у том правцу да за неколико година наши грађани имаjу нову пошту коjом ће се поносити коjа ће бити права служба и увиjек ту у правом тренутку”, истакао jе извршни директор Поште Црне Горе.

Говорећи о систематизациjи, истакао jе да jе рађена систематизациjа на основу визиjе будућности Поште.

“Брзих дана биће усвоjена нова систематизациjа коjа ће се разликовати у потпуности од постоjеће коjа иде у корак са временом и коjа представлjа визиjу будућности и будућност наше компаниjе”, казао jе он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:43