Барани се одазвали акцији за помоћ Марији Никчевић / - БАРИНФО
23/10/2021 u 18:24 h
Д.С.Д.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Бару одржана хуманитарна акција за помоћ Марији Никчевић са Цетиња

На штандовима су биле и кутије за новчане донације, а сва средства ће бити уплаћена на Маријин жиро-рачун

На Тргу Владимира и Косаре данас је одржана хуманитарна акција за помоћ Марији Никчевић са Цетиња која болује од карцинома. Акцију су покренуле Баранке Василиса Савић и Тамара Маљевић, које су за Маријино стање сазнале преко друштвених мрежа, посредством апела којег је упутила НВО „Пружи руку Црна Горо”.

Акција у Бару подразумијевала је продају половних ствари- гардеробе, обуће и накита, донираних од стране суграђана који су, имали жељу да учествују и помогну породици Никчевић и њиховој Марији.

Дониране ствари су продаване по ниским цијенама, како би помогли суграђанима који нијесу у могућности, да себи приуште гардеробу или обућу.

На штандовима су биле и кутије за новчане донације, а сва средства ће бити уплаћена на Маријин жиро- рачун.

Организаторке ове хуманитарне акције су се захвалиле Општини Бар која им је дала на коришћење јавни простор, Ћазиму Алковићу из Удружења маслинара Бара и Марку Косовићу који је бесплатно превезао штандове.

Организаторке апелују на све људе добре воље да помогну Марији и њеној дјеци (шест и 16 година) новчано, или у виду хране и средстава за хигијену. Породица Никчевић живи од 150 еура социјалног примања, од чега плаћају и стан.

Уплата се може извршити на жиро-рачун породице Никчевић: 535-2000100021274-25

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. avgust 2022 15:23