фото: Д.С. / -фото: Д.С.
02/06/2022 u 13:54 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Бару паук служба почела са радом

- Апелујемо на све учеснике у саобраћају да паркирају возила сагласно саобраћајним прописима и вертикалној сигнализацији - саопштено је из Комуналног

У Бару је паук служба почела са радом. У случају одвожења возила од стране паук службе, власник ће морати да уплати 65 еура на рачун ДОО „Комуналне дјелатности” Бар и посебну накнаду за службу Комуналне полиције.

- Обавјештавамо грађане и госте нашег града да је Паук служба почела са радом. Апелујемо на све учеснике у саобраћају да паркирају возила сагласно саобраћајним прописима и вертикалној сигнализацији. Посебна пажња биће усмјерена на возила која заузимају зелене површине, пјешачке стазе, приступне рампе за инвалидна лица и резервисана паркинг мјеста за инвалидна лица - обавјештавају из ДОО „Комуналне дјелатности” Бар, уз напомену да ће сваки починилац за ове услуге морати да издвоји 65,00 еура (30,00 еура за подизање, 30,00 аура за транспорт и 5,00 еура за чување возила) за услуге овом Друштву, као и посебну накнаду за службу Комуналне полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:44