/ Foto: SRDJAN BOLJEVIC
15/08/2022 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Domu zdravlja na Cetinju pružaće psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih

Pozivamo sve da kontaktiraju Dom zdravlja i iskoriste ponuđenu stručnu podršku, zaključuje se u saopštenju

Dom zdravlja na Cetinju će u saradnji sa Prijestonicom Cetinje i Ministarstvom zdravlja organizovati psihološko – psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih u tragediji koja je zadesila Cetinje 12. avgusta.

Termini za stručnu podršku se zakazuju bez uputa izabranog ljekara pozivom na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 7 do 14 sati, a pored zakazanog termina jedinica za mentalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 7 do 14 sati.

Kako je najavljeno, podrška će se pružati jednom sedmično u okviru jedinice za mentalno zdravlje.

Stručni tim koji je zadužen za pružanje psihološko – psihijatrijeske podrške sačinjavaju Ana Đuranović, specijalista psihijatar, Aleksandra Ražnatović, specijalista psihijatar, Marija Perišić diplomirani psiholog i medicinska sestra Ljiljana Kapisoda.

- Porodice nastradalih pretrpjele su ogroman gubitak i njihov bol će biti trajan i neizbrisiv, ali im mi možemo pružiti stručnu podršku koja može biti od velike pomoći u ovoj situaciji. Zato ovim putem pozivamo sve da kontaktiraju JZU Dom zdravlja i iskoriste ponuđenu stručnu podršku- zaključuje se u saopštenju. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. septembar 2022 23:07