ОТВОРЕНА ПОСЛОВНИЦА ПОШТЕ У ТУЗИМА / - ФОТО: ПОШТА ЦРНЕ ГОРЕ
14/03/2022 u 21:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Тузима нова пословница Поште

Из Поште су казали да су саговорници констатовали да ће шалтер значајно олакшати процедуре грађанима Тузи, приликом њихове посјете Општини

У Тузима, у згради Општине, данас је отворен шалтер Поште Црне Горе.

Како је саопштено из Поште, радно вријеме тог шалтера биће од осам до 16 сати, радним данима.

Наводи се да су отварању су присуствовали извршни директор Поште Драган Туфегџич, предсједник Одбора директора Игор Булатовић, предсједник Општине Тузи Ник Ђељошај и предсједник Скупштине Фадиљ Кајошај.

Из Поште су казали да су саговорници констатовали да ће шалтер значајно олакшати процедуре грађанима Тузи, приликом њихове посјете Општини.

- Становницима Тузи на овој адреси ће бити на располагању услуге плаћања рачуна, уплате новца на жиро рачун, слање писама, пакета, Пост Еxпресс и ЕМС пошиљка, телеграма и луксузних телеграма с поклоном, као и услуге електронског трансфера новца - каже се у саопштењу.

Како су навели, ширење мреже пословница Поште има за циљ да корисницима обезбиједи доступност услуга на већем броју адреса, што ближе њиховом мјесту становања, и да омогући експресно и квалитетно спровођење процеса.

- Отварањем шалтера Поште у згради Општине Тузи, наши корисници ће на лицу мјеста моћи да заврше неопходне уплате и да на тај начин уштеде своје вријеме - навели су из Поште.

Из Поште су навели да је доказ за то да им је задовољство корисника на првом мјесту и то што су прогресивно кренули са процесом отварања пословница, њихове адаптације и модернизације.

- Па смо у веома кратком року, након нових пословница у Подгорици и Будви, данас и становницима Тузи олакшали приступ нашим услугама. Са овом праксом наставићемо и у наредном периоду, обухватајући све регионе Црне Горе - додали су из Поште.

Наводи да се је пошта 81104 на Старом аеродрому данас почела са радом на новој адреси, у непосредној близини старе пословнице, ЛА-4 Стари аеродром.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 13:23