/ - фото: ПОРТАЛ ДАН
25/11/2021 u 16:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ученици Средње грађевинско-геодетске школе посјетили редакцију Дана

Пуни утисака пошли су кући у нади да ће се сарадња наставити

Да је креативност нешто што нас одваја од других доказ су ученици Средње грађевинско-геодетске школе “Инж. Марко Радевић” из Подгорице, који су данас као чланови Новинарске секције посјетили редакцију и портал Дана.

image
- фото: ПОРТАЛ ДАН

Заједно са својим професорима, Драганом Балетић, која уређује школски лист “Капија” и лист матураната “Годишњак”, Видосавом Вујошевић која је сарадник секције и организатор Фото секције, а у пратњи директора школе Милоша Маровића, чланови секције су провели више од сат времена у редакцији у јако пријатној атмосфери и сазнали и научили много тога.

image
- фото: ПОРТАЛ ДАН

С обзиром да секција броји 54 члана, њих 33 је било дио ове посјете. Пуни утисака пошли су кући у нади да ће се сарадња наставити и да ћемо имати прилику да будемо домаћини и угостимо неког од новинара.

image
- фото: ПОРТАЛ ДАН

Наши драги гости данас су били: Драговић Балша, Голубовић Мирјана, Обрадовић Алекса, Влаовић Петар, Поповић Теодора, Богавац Милица, Берберовић Вук, Миротић Јана, Мујовић Мелиса, Влаховић Анастасија, Мргуновић Миа, Шукобић Миа, Михјевић Дара, Милић Матеа, Шћекић Николина, Митровић Дејана, Полић Катарина, Копривица Исидора,Петровић Јована, Петровић Милош, Божовић Лука, Радиновић Матија, Вушковић Милован, Клисић Кристина, Кљајевић Богдан, Станојевић Дарио, Чогурић Ксенија, Јоксимовић Алекса, Симоновић Алексеј, Пејовић Матија, Медојевић Јована, Хоџић Ајла и Поповић Мања.

image
- фото: ПОРТАЛ ДАН
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:13