foto: PG vremeplov, printskrin / - FOTO: PG VREMEPLOV, PRINTSKRIN
21/01/2023 u 21:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Novčano kažnjen vozač čije auto je ostalo u vodi u Pričelju

Još jednom apelujemo na vozače da poštuju zakonske odredbe, a da strpljivom i opreznom vožnjom, prilagođenom meteo i ostalim uslovima na putu, kao i trenutnoj frekvenciji saobraćaja, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju, ističu iz UP

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su jutros oko 5.20 časova, nakon dobijenog poziva od Službe zaštite i spašavanja, izašli na lice mjesta zajedno sa tom službom i službom Hitne medicinske pomoći, radi pružanja asistencije prilikom ukazivanja pomoći licima čije je vozilo ostalo u vodi na saobraćajnici u Pričelju. 

Automobil upao u vodu u Pričelju, intervenisali vatrogasci

- Naime, na licu mjesta je ustanovljeno da je vozač M.M. (42) upravljao vozilom marke „Audi 03“ podgoričkih registarskih oznaka, u kojem se kao saputnik nalazila S.B. (30), te da se on kretao iz pravca Podgorice u pravcu Spuža, a da je dolaskom u mjesto Pričelje, uprkos postavljenim saobraćajnim znacima za zabranu kretanja, nastavio dalje kretanje, kojom prilikom se podigao nivo vode i onemogućio im dalje kretanje. Od oba lica su prikupljena obavještenja na ove okolnosti, a sa događajem je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u navedenom ne stiču elementi krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Vozaču M.M. je izdat prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. 

- Još jednom apelujemo na vozače da poštuju zakonske odredbe, a da strpljivom i opreznom vožnjom, prilagođenom meteo i ostalim uslovima na putu, kao i trenutnoj frekvenciji saobraćaja, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju, ističu iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 02:39