/ - FOTO: LAZAR RUžIć
21/05/2023 u 11:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Pokazan najveći stepen profesionalizma, svečanosti protekle bez ijednog problema

Navode da su ove aktivnosti, čijoj je realizaciji su prethodile detaljne pripreme i temeljno planiranje, shodno odlukama Operativnog štaba, pokazale da Uprava policije ima stručne, kompetentne i profesionalne ljudske kapacite i materijalne resurse, da realizuje ovako ozbiljne i slične bezbjednosne zadatke

Kako je najavljeno Uprava policije je u protekla dva dana, planirala i realizovala obezbjeđenje svečanosti koje su se održale u petak, 19. maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici, provodom obilježavanja Dana nezavisnosti i juče, 20. maja, povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore, saopšteno je iz Uprave policije.

- Uz povećano angažovanje policijskih službenika, iz svih operativnih struktura Uprave policije, zbog mjera bezbjednosti koje su preduzete u skladu sa Zakonom, Uprava policije je na profesionalan način, bez i najmanjeg incidenta ili problema, obezbijedila dolazak i boravak u Crnoj Gori za deset predsjednika država i vlada zemalja okruženja, kao i velikog broja VIP ličnosti iz političkog, javnog i kulturnog života, kako iz zemalja Evropske unije, Sjedinjenih Američkih Država, tako i Crne Gore - naveli su iz policije.

Navode da su ove aktivnosti, čijoj je realizaciji su prethodile detaljne pripreme i temeljno planiranje, shodno odlukama Operativnog štaba, pokazale da Uprava policije ima stručne, kompetentne i profesionalne ljudske kapacite i materijalne resurse, da realizuje ovako ozbiljne i slične bezbjednosne zadatke.

- Svakako, posebnu zahvalnost dugujemo našim sugrađanima, koju svih ovih dana imali razumijevanja za pojedina ograničenja kao učenici u saobraćaju, bilo kao vozači ili pješaci, da bi manifestacije protekle u najboljem redu. Sigurni smo, da će Uprava policije na zadovoljstvo naših građana, kao i turista koji će posjetiti našu zemlju, i u narednom periodu svojim odgovornim i profesionalnim pristupom, doprinijeti da se u Crnoj Gori svi osjećaju prijatno i bezbjedno. Takođe, koristimo priliku da svim građankama i građanima Crne Gore čestitamo Dan nezavisnosti. Da je vječna Crna Gora - zaključuju u Upravi policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:18