foto: JP Morsko dobro / - FOTO: JP MORSKO DOBRO
06/08/2022 u 21:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Upozorenje kupačima: Zaobilaziti neuređeni dio kupališta Mogren

- Naglašavamo da se radi o lokalitetu tzv. Plava laguna,koja se nalazi van granica uređenog i opremljenog kupališta.Tako da ovom prilikom apelujemo na sve građane da se ponasaju odgovorno, napominju oni

Preduzeće "Morsko dobro" apeluje na građanima i turistima da se kupaju na kupalištima koja su organizovana u skladu sa Pravilnikom.

 - Javno preduzeće "Morsko dobro" apeluje na sve posjetioce da za odmor i rekreaciju biraju uređena i izgrađena kupališta na kojima se poštuju bezbjednosni uslovi u skladu sa Pravilnikom o bližim uskovima u pogledu uređenosti,opremljenosti, vrstama i korišcenja kupališta na moru. Uslovi za bjezbjednost na uređenom kupalištu podrazumijevaju organizaciju spasilačke sluzbe i obilježavanje vodene strane kupališta, navodi se na stranici ovog preduzeća

Napominju da prirodna stijena kod Mogren plaže predstavlja opasnost buduci da su primjijećeni sitni odroni i da se mole kupači da zaobilaze taj dio obale.

 - Naglašavamo da se radi o lokalitetu tzv. Plava laguna,koja se nalazi van granica uređenog i opremljenog kupališta.Tako da ovom prilikom apelujemo na sve građane da se ponasaju odgovorno, napominju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:14