/ - FOTO: UPC
08/05/2023 u 14:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uprava prihoda i carina dobila specijalizovani uređaj i terensko vozilo

Tokom sastanka konstatovana je dobra saradnja i razgovaralo se o nastavku podrške

Ovom prilikom doniran je specijalizovani uređaj koji će doprinijeti efikasnijem obavljanju carinske kontrolne funkcije i omogućiti brži protok ljudi i roba, kao i terensko vozilo za potrebe suzbijanja krijumčarenja.

- Tokom sastanka konstatovana je dobra saradnja i razgovaralo se o nastavku podrške, posebno u dijelu naprednih obuka za službenike Uprave prihoda i carina, te i drugih vidova ekspertske podrške Upravi prihoda i carina- navodi se u saopštenju.

 Vladimir Bulajić, direktor Uprave prihoda i carina zahvalio se na podršci koju Britanska ambasada i Odjeljenje za međunarodne operacije Ministarstva unutrašnjih poslova UK u kontinuitetu pruža Upravi prihoda i carina kroz donacije vrijedne opreme za suzbijanje krijumčarenja i specijalističke obuke carinskih službenika.

- Prije svega želim da iskažem zahvalnost Britanskoj ambasadi  i Odsjeku za međunarodne operacije britanskog Ministarstva unutrašnjih poslova za podršku koju u kontinuitetu pružaju Upravi prihoda i carina u cilju suzbijanja svih oblika prekograničnog kriminala, kako donacijama opreme, tako i specijalističkim obukama za unapređenje vještina službenika ove Uprave- naveo je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. decembar 2023 16:26