МАРКО БЕГОВИЋ / - Фото: Управа за спорт и младе
19/01/2022 u 14:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Управна инспекција: Нема доказа да Беговић испуњава услове за директора Управе

У записнику о извршеном варедном инспекцијском надзору, констатује се да нема доказа на основу којих би се на поуздани начин утврдило да Беговић испуњава услове за в.д директора Управе за спорт и младе, у погледу потребног радног искуства

Управна инспекција утврдила је, како се наводи, да нема доказа да Марко Беговић испуњава услове за вршиоца дужности директора Управе за спорт и младе.

У записнику о извршеном варедном инспекцијском надзору, у који је МИНА имала увид, констатује се да нема доказа на основу којих би се на поуздани начин утврдило да Беговић испуњава услове за вршиоца дужности директора Управе за спорт и младе, у погледу потребног радног искуства.

Инспекција је утвдила и да Беговић има још два радна односа са пуним радним временом.

- На Факултету за спорт у Београду, по Уговору о раду бр. 17/21 од 18.01.2021. године, са звањем доцент, Беговић ради на одређено вријеме у трајању од пет година. Беговић има и радни однос на америчком универзитету у Емиратима (АУЕ), по уговору о раду на пуно радно вријеме, од 29. августа 2021. године, у звању доцент, на Факултету за администрацију -  пише у записнику, преноси агенција Мина.

Он је на тој функцији од 23. септембра 2021. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:34