OO URA Cetinje / - URA
13/11/2022 u 11:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Cetinjska URA: Prijestonica ima perspektivu, moramo se okrenuti budućnosti i udružiti snage

Danas je neophodno da svi zajedno uložimo trud da Cetinju vratimo vrijednosti koje su ga krasile i činile tako posebnim, saoipštili su iz Odbora Prijestonice Cetinje Građanskog pokreta URA

Cetinje je oduvijek bilo simbol trajanja, neustrašivosti i nesalomljivosti, ali i simbol umjetnosti, znanja, stvaralaštva i napretka Crne Gore. Danas je neophodno da svi zajedno uložimo trud da Cetinju vratimo vrijednosti koje su ga krasile i činile tako posebnim, saoipštili su iz Odbora Prijestonice Cetinje Građanskog pokreta URA.

- Godina za nama pokazala je da možemo drugačije. Odgovornim pristupom i entuzijazmom ljudi koji vole ovaj grad, bez obzira na nagomilane probleme i dobro poznate finansijske dubioze urađeno je dosta dobrih stvari koje naši sugrađani, sigurni smo, prepoznaju.

Trudićemo se da ojačamo već dobru saradnje državne i lokalne vlasti i tako omogućimo realizaciju bitnih infrastrukturnih i razvijnih projekata koji će povećati privrednu aktivnost Prijestonice, omogućiti zapošeljavanje određenog broja naših sugrađana, ali i povećati broj onih koji će posjetiti Cetinje - navode iz OO URA.

Ističu da njihov najznačajni i najteži zadatak da zadrže sugrađane da svoju budućnost vežu za Cetinje.

- Prirodne potencijale i bogato kulturno istorijsko nasljeđe možemo valorizovati samo ukoliko zadržimo ljude. Da bismo u tome uspjeli moramo se okrenuti budućnosti, udružiti snage, objediniti ideje i znanje. Upravo zbog toga, bez obzira na razlike, naša ruka je pružena svima koji žele raditi u interesu grada i to se pokazalo kao dobar recept - navode iz cetinjskog odbora URA.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 03:07